Wie ben ik?

Mijn naam is Marianne Mosselaar en naast mijn werk als verandermanager/coach ben ik mantelzorger. Door vallen en opstaan heb ik geleerd dat hulp vragen best mag. Ik weet als geen ander hoe het is om te moeten schipperen met je tijd en hoe je voortdurend het gevoel hebt geleefd te worden.
Ik heb een keuze gemaakt: ik wandel graag en veel en krijg daar enorm veel energie van. Daarnaast probeer ik ook tijd vrij te maken om leuke dingen te doen samen met vrienden.

De combinatie van mijn ervaring als (verander)manager enerzijds, en  wandelcoach anderzijds, verbindt twee werelden op unieke wijze aan elkaar:  als geen ander begrijp ik welke uitdagingen medewerkers en leidinggevenden hebben in deze hectische tijd. 
Mijn aanpak kenmerkt zich door me volledig te verbinden aan jouw wensen of jouw organisatie(onderdeel) en de thema’s die bij jou spelen.

Wil je ook meer rust en ruimte voor jezelf of voor je team?

Zet dan vandaag nog de eerste stap en neem contact op

Diensten