Coaching voor Mantelzorgers

Ik zorg voor mijn naaste, maar wie zorgt er voor mij?

Waarom wandelcoaching voor mantelzorgers?

Als wandelcoach voor mantelzorgers creëer ik  rust en ruimte. 

De mantelzorgers die ik coach hebben vaak de volgende vragen: 

Wil jij als werkende mantelzorger meer rust en ruimte ervaren?

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar jouw hervonden gevoel van vrijheid!

Door letterlijk een stukje met je mee te lopen, maak ik je soms moeilijke en vermoeiende reis als (werkende) mantelzorger wat lichter. Het wandelcoachtraject bij mij levert je op dat je:

Hoe ziet jouw tocht naar meer rust en ruimte eruit?

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek 

01

Kennismaken

We hebben eerst een (telefonisch) kennismakingsgesprek. We bespreken uitvoerig met elkaar waarmee jij geholpen zou zijn. We stemmen vervolgens af, mocht je in willen stappen, hoe het traject eruit komt te zien. Denk er nog rustig even over na!

02

Aan de slag

Na jouw bevestiging gaan we samen aan de slag, en starten we samen om jou als mantelzorger weer rust en ruimte te laten hervinden. We kijken vooral naar de toekomst. Ik heb gemerkt dat het helpt om niet meer naar het verleden te kijken, maar vooral je hoop op de (nabije!) toekomst te richten; je wilt immers niet voor niets aan de slag!

03

Afstemmen

Er zijn diverse trajecten mogelijk. Werkende mantelzorgers hebben een volle agenda, dus we gaan het coachingstraject vooral afstemmen op jouw behoefte en mogelijkheden.

Vergoeding wandelcoaching mantelzorgers

Alle wandelingen zijn inclusief een kennismakingsgesprek en kopje koffie/thee. Daarnaast krijg je een gratis werkboek en leuke podcasts om zelf aan de slag te gaan

Wat zijn de mogelijkheden?

Hierbij een kleine greep uit het aanbod

Wandelcoaching naar rust en ruimte

4 wandelingen van 1,5 uur met gratis kennismakingsgesprek. Wandelingen waarbij er nu eens alle ruimte en aandacht voor jou is, ipv dat jij moet zorgen voor de ander.

Wandeling zonder grenzen

2 wandelingen waarbij we onderzoeken waar jouw grenzen als werkende mantelzorger liggen en hoe je die kunt voelen in je dagelijks leven.

Ervaar de kracht van de natuur

1 wandeling van 1,5 uur waarbij de rust van de natuur je helpt om weer rust in je lijf te voelen en je kunt terugkeren naar je gevoel. Wellicht om eens uit te proberen of coaching voor mantelzorgers iets voor je kan zijn. 

Wil je ook meer rust en ruimte voor jezelf of voor je team?

Zet dan vandaag nog de eerste stap en neem contact op

Diensten