Coaching voor bedrijven

Ga vooruit met je organisatie… met wandelcoaching.
Wandelcoaching is hip en werkt! Steeds meer organisaties ontdekken de mogelijkheden ervan bij leiderschapsscoaching,  maar ook op thema’s als vitaliteit en stressreductie.

Hoe werkt wandelcoaching voor bedrijven?

Met mijn jarenlange ervaring als (team)manager, coach en verandermanager weet ik als geen ander wat er leeft in bedrijven en onder medewerkers. Mijn aanpak kenmerkt zich door te verbinden met de organisatie en de thema’s die daar spelen. Ik werk oplossingsgericht met respect voor de individuele medewerker. Ik ga letterlijk met jullie op pad, en doe de meeste oefeningen buiten. De zogenaamde “Walk-Shops”. Vaak is het een mix van theorie binnen en ervaringsoefeningen buiten. Daarnaast bied ik individuele coaching aan voor managers en hun medewerkers. Dit is altijd buiten, in de vorm van wandelingen.

Typische vragen waar bedrijven mee komen

Greep uit het aanbod

(Wandel)coaching managementteams

Individuele coaching

Maatwerktrajecten afhankelijk van de coachvraag (zie ook het programma voor mantelzorgers en stress- en burn-outklachten.

Vitaliteit en stressreductie

Speciaal teamprogramma om gezamenlijk vitaler te worden en de stress in het werk te reduceren.

Betreft zogenaamde walk-shops: een combinatie van theorie over stress en wat dat met je lijf doet, en buiten aan de slag om te ervaren en te werken aan herstel

Inspiratie walk-shops

Ben je op zoek naar een inspirerende teamsessies? Of wil jouw team meer weten van de mogelijkheden van wandelcoaching? Ik geef walk-shops, trainingen en presentaties. Uiteraard op maat voor jouw organisatie of team!

Wil je ook meer rust en ruimte voor jezelf of voor je team?

Zet dan vandaag nog de eerste stap en neem contact op

Diensten